SON DAKİKA

Sansürsüz
Backlink

Podyumların ünlü mankeni Nargiz Jafarova oyunculuğa soyunuyor

Kazakistan’ın top modellerinden Nargiz Jafarova başta ülkesi olmak üzere Türkiye ve Avrupa’nın birçok ülkesinde düzenlenen moda fuarlarında adından övgüyle söz ettirmeye devam ediyor. Yaklaşık 4 yıldır ülkemizdeki bir iş insanı...

Podyumların ünlü mankeni Nargiz Jafarova oyunculuğa soyunuyor
Bu haber 04 Ağustos 2024 - 2:06 'de eklendi. kez görüntülendi.

Kazakistan’ın top modellerinden Nargiz Jafarova başta ülkesi olmak üzere Türkiye ve Avrupa’nın birçok ülkesinde düzenlenen moda fuarlarında adından övgüyle söz ettirmeye devam ediyor.

Yaklaşık 4 yıldır ülkemizdeki bir iş insanı ile büyük aşk yaşayan ve bu ilişkisini sonlandıran Nargiz Jafarova modellik kariyerini oyunculuk ile birleştirmek için start verdi.

Ünlü model ülkemizde seçkin isimlerden oyunculuk eğitimleri alırken kısa sürede kendisine gelen teklifleri de değerlendirmeye alarak oyunculuk sektörüne iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan ünlü model Nargiz Jafarova “Uzun süren ilişkimi yeni sonlandırdım. Bu esnada kendimi tamamen oyunculuğa adadım. Türkiye’nin en seçkin hocalarından oyunculuk eğitimleri alırken bazı sinema filmleri ve dizilerden de teklifler gelmeye başladı. Artık benim için yeni bir hayat başlıyor ve kısa sürede gelen teklifleri değerlendirerek podyumdan sonra setlerde de boy göstermeye devam edeceğim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA