SON DAKİKA

Sansürsüz
Backlink

Levent Yüksel ile Bodrum Antik Tiyatro’da muhteşem buluşma

Efsanevi sanatçı Levent Yüksel, 10 Temmuz 2024 tarihinde Bodrum Antik Tiyatro’da muhteşem bir konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo Medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde Levent...

Levent Yüksel ile Bodrum Antik Tiyatro’da muhteşem buluşma
Bu haber 11 Temmuz 2024 - 13:38 'de eklendi. kez görüntülendi.

Efsanevi sanatçı Levent Yüksel, 10 Temmuz 2024 tarihinde Bodrum Antik Tiyatro’da muhteşem bir konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo Medya sponsorluğunda gerçekleşen konserde Levent Yüksel, Bodrum’u coşturan bir performans sergiledi.

Binlerce Hayranla Koro

Bodrum’un tarihi atmosferini Levent Yüksel’in eşsiz sesiyle buluşturan konserde, binlerce hayran sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti. Hemen hemen her şarkıda koro halinde coşkuyla Levent Yüksel’i destekleyen Bodrumlu müzikseverler, unutulmaz bir gece yaşadılar.

Yaklaşık İki Saatlik Müzik Şöleni

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Levent Yüksel, geniş repertuarından sevilen şarkılarını seslendirdi. Güçlü vokali, etkileyici sahne duruşu ve enerjisiyle izleyicileri büyüleyen Levent Yüksel, konser boyunca alkışlar ve tezahüratlarla coşkuyla karşılandı.

Bodrum’dan Türkiye’ye: Yaz Turnesi Devam Ediyor!

Bodrum konserinin ardından yaz turnesine devam edecek olan Levent Yüksel, önümüzdeki aylarda Türkiye’nin birçok şehrinde konserler verecek. Konser programı şu şekilde:

  • 19 Temmuz – Altınoluk Amfi Tiyatro
  • 27 Temmuz – Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro
  • 4 Ağustos – Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu
  • 11 Ağustos – Datça Açıkhava Tiyatrosu
  • 7 Eylül – Denizli Hierapolis (Senfonik) Antik Tiyatro
  • 18 Eylül – İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu
  • 25 Eylül – Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu
  • 12 Ekim – Antalya Açıkhava
  • 18 Ekim – İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası

Levent Yüksel’in Bodrum konserinden geriye kalanlar ise unutulmaz bir müzik ziyafeti ve coşkulu bir atmosfer oldu. Müzikseverler, Levent Yüksel’in enerjisini ve sahnedeki ustalığını bir kez daha deneyimleme şansı yakaladılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA